Prodajni program Xerox:


Našim strankam nudimo svetovanje pri nakupu tiskalnika ali multifunkcijske naprave in sicer se poskušamo prilagajati potrebam in željam stranke. Pri tem je potrebno upoštevati število uporabnikov oz. velikost pisarne, velikost in število izpisov (ali potrebujemo tudi A3, kuverte, kake druge formate…), vprašati se moramo, če bomo tiskali tudi barvno, če bomo potrebovali fax, skener…


Zavedati se moramo, da tiskalnik, ki je mogoče malo dražji v začetku, lahko potem pomeni cenejše vzdrževanje in pa cenejše tiskanje (tiskalniki višjih cenovnih razredov imajo tonerje, ki imajo večjo kapaciteto tiskanja (npr. kapaciteta tiskanja 7000 listov proti kapaciteti 3000 listov).


Spodaj si lahko pogledate in dobite nekaj informacij o najpogostejših rešitvah, ki jih ponujamo našim strankam:


WorkCentre
7232 / 7242

Barvna multifunkcijska naprava, ki omogoča kopiranje in tiskanje. Dodatno pa lahko vgradimo še možnost skeniranja, faksiranja in pošiljanja elektronske pošte. Workcentre 7232 in 7242 odlikujeta hitrost, kvaliteta in visoka zmogljivost (do 100.000 strani mesečno).

 

WorkCentre
5225 / 5230

Multifunkcijska naprava, ki omogoča črnobelo lasersko tiskanje, barvno skeniranje, pošiljanje faxov, pošiljanje elektronske pošte. Modela 5225 in 5230 se lahko pohvalita z veliko zmogljivostjo (do 75.000 strani mesečno), z visoko hitrostjo in pa veliko izbiro dodatkov.

 

Phaser
5550


Tiskalnik Phaser 5550 je izjemno zmogljiv in zanesljiv A3 črno-bel laserski tiskalnik, s hitrostjo tiska do 50 strani na minuto, hitrost pa mu ne pade niti pri zahtevnejših opravilih in dvostranskem tisku. Je idealen izbor za tisk večjih količin, posebej ko ste na tesnem s časom in tiskate zahtevnejše dokumente.

 

Phaser
7400


Barvni tiskalnik Xerox Phaser 7400 je idealna rešitev za izdelavo barvnih tiskovin znotraj vašega podjetja saj omogoča tisk ne samo A3 format ampak celo veilkost do 320 x 1219 mm, podpira pa najrazličnejše medije vse do gramature 270 gsm! Tako si lahko sami pripravite vizitke, tiskate na kuverte, izdelate plakate, zloženke ali brošure.


V kolikor bi želeli več informacij oz. izvedeti aktualne cene, nas le kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

© Infotrans d.o.o., vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: Infotrans d.o.o.