Se spomnite avtomobilske reklame s sporočilom “Imam vse kar imajo veliki!”

Se spomnite avtomobilske reklame s sporočilom “Imam vse kar imajo veliki!”

Naj na kratko opišemo aktualno zgodbo velikih, ki je v svoji osnovi zgodba Infotransa z vsemi s katerimi sodelujemo. Vir je mednarodno logistično združenje.

“Namem združenega sodelovanja med IBM in MAERSK
Maersk in IBM sta najavila namen sodelovanja za omogočanje učinkovitih in varnih metod za izvajanje globalnih globalnega trgovanja z uporabo blockchain tehnologije. Usmeritev novega sodelovanja je zbližanje industrij na odpirti globalni trgovalni digitalizirani platformi, ki ponuja zbirko digitalnih izdelkov in integriranih storitev.

Platforma se že preizkuša z izbranimi partnerji, ki imajo interes za razvoj pametnih procesov za trgovanje. IBM prispeva usposabljanje in razvijajočo odprto platformo medtem, ko lahko vsi partneri in deležniki v globalni dobavni verigi lahko prispevajo in dobijo vrednost, ki se pričakuje.

CLECAT, Europen association for forwarding, transport and customs services, Januar 2018″.

Inforans piše podobno zgodbo v Sloveniji in regiji z mnogimi ekipami, posamezniki, podjetji in ustanovami, ki so prepoznali, da se lahko na roke dela vsakodnevne prevoze, z digitalno rešitvijo ClickTrans pa ustvarja dolgoletne deleže v blagovnih tokovih.

Jo lahko uresničimo z Vami? Lahko! Pot je dostopna, dokazana in učinkovita.

Dobrodošli.
Ekipa Infotrans