Izjava o zasebnosti

Podjetje Infotrans d.o.o. je zavezano varovanju vaše zasebnosti in se obvezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema Infotrans d.o.o., skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam oziroma jih uporabili v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Večino informacij na spletnih straneh www.infotrans.si lahko dobite, ne da bi vam bilo treba dati o sebi kakršne koli podatke. Dostop do varovanih vsebin in podatkov pa je omogočen le zaposlenim v Infotrans d.o.o. in partnerjem podjetja z varnim prijavljanjem. Ta izjava o zasebnosti se nanaša na spletne strani www.infotrans.si, ne pa tudi na druga spletna mesta, izdelke in storitve s povezavo ali brez nje, ki so v lasti podjetja Infotrans.

Podjetje Infotrans d.o.o. jamči, da bodo podatki, zbrani prek spletnih strani www.infotrans.si namenjeni izključno uporabi družbe in se ne bodo predali v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Infotrans d.o.o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Podjetje Infotrans d.o.o. si pridržuje pravico o posodabljanju izjave o zasebnosti brez vnaprejšnjega obvestila uporabnikom spletnih strani www.infotrans.si. Datum zadnje spremembe vsebine: 1. februar 2018.

Pogoji uporabe

Uporaba vsebin in interaktivnih storitev na spletnih straneh www.infotrans.si je dovoljena. Morebitne zlorabe s pomočjo posebne programske opreme in druge zlorabe so prepovedane. Zloraba je kakršno koli dejanje, katerega namen ali učinek je povzročanje škode družbi Infotrans d.o.o., (v nadaljevanju Infotrans) ali kaki drugi pravni oziroma fizični osebi. Družba Infotrans oceni zlorabe podatkov in storitev na spletnih straneh www.Infotrans.si po lastni presoji in si v zvezi s tem pridržuje vse pravice. Zlorabe spletnih strani www.infotrans.si družba Infotrans sankcionira po lastni presoji. Omenjena pravila veljajo za vse spletne strani www.infotrans.si v celoti, razen tam, kjer to ni posebej navedeno.

Izjava o avtorskih pravicah

Vsebine, objavljene na vseh spletnih straneh www.infotrans.si, so last družbe Infotrans razen v primeru, če to ni posebej navedeno. Vsebina strani je avtorsko zaščitena po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah. Vsebin s spletnih strani www.infotrans.si se ne sme kopirati, razmnoževati ali na kakršen koli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja družbe Infotrans. Objava vsebin s spletnih strani www.infotrans.si na drugih mestih, delno ali v celoti, ni dovoljena. Dopustna je uporaba naslova in največ prvega odstavka v primeru, ko so izpolnjeni naslednji pogoji:

– hkrati na istem mestu mora biti objavljena povezava k izvirniku na spletni strani www.infotrans.si;

– hkrati na istem mestu mora biti kot vir navedeno ime »ClickTrans« in/ali logotip ClickTrans;

– hkrati na istem mestu mora biti objavljeno ime avtorja izvirnega članka, če je ta znan;

– organizirano zbiranje in objavljanje vsebine spletnih strani www.infotrans.si v nobenem primeru ni dovoljeno.

Družba Infotrans ni odgovorna za občasno nedelovanje strani. Prav tako družba Infotrans ni odgovorna za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Družba Infotrans si pridržuje pravico o posodabljanju pravil uporabe brez vnaprejšnjega obvestila uporabnikom spletnih strani www.infotrans.si. Datum zadnje spremembe vsebine: 1. februar 2018.

 

Piškotki (cookies) na www.infotrans.si

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika, itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete tukaj…

Piškotki na www.infotrans.si

Spletna stran www.infotrans.si uporablja naslednje piškotke.

Ime, Trajanje, Opis

EuCookieLaw, 1 leto, Shrani uporabnikove preference

_ga, 2 leti, uporablja se za razlikovanje med uporabniki

_gid, 2 dni, uporablja se za razlikovanje med uporabniki

_gat, 1 min, uporablja se za hitrost zahtevka

(_ga, _gat, _gid postavlja Google Analytics za beleženje obiska strani (podrobnosti). Niso obvezni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov.)

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

Ko boste v brskalniku nastavili, katere piškotke želite sprejeti in katere zavrniti, bo spletna stran to dosledno upoštevala. Obstoječe piškotke lahko izbrišete s pomočjo brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji strani…

Blagovne znamke

Logotipi in nazivi: Infotrans je blagovna znamka družbe Infotrans d.o.o.. Vse ostale blagovne znamke so last pripadajočih podjetij.

© 2018, Infotrans d.o.o.. Vse pravice pridržane.